Cécile B. Evans

11.06.2017 - 19.11.2017

Sprung a Leak

Wat doen nieuwe technologieën met ons voelen en handelen? In haar werk gaat Cécile B. Evans (°1983, België-VS) na hoe we communiceren via machines en zo emotioneel geladen, maar ook contradictorische informatie de wereld insturen. In Sprung a Leak volg je een gesprek dat zich uitstrekt over de tentoonstellingsruimte, waarin 27 schermen, twee robots en een robothondje de hoofdrolspelers zijn van een geautomatiseerd theaterstuk. De dialogen zijn reacties op informatielekken in een systeem.

Curator: Valerie Verhack
Coproductie in samenwerking met Tate Liverpool en Haus der Kunst München.

Praktisch

Sprung a Leak is een performance van ongeveer 18 minuten. Ze is doorlopend te zien van 11u tot 12u30 en van 14u tot 17u30. Op donderdag ook van 19u tot 21u30.

Let op: tijdens BAR|A|MUZE en M-IDZOMER zullen er 's avonds geen performances plaatsvinden. 

Cécile B. Evans

Bio

Cécile B. Evans

Bio

Cécile B. Evans (1983, België-Verenigde Staten) woont en werkt in Londen. Ze had recente solotentoonstellingen in Galerie Emanuel Layr, Wenen (AT), Tate Liverpool (UK), Kunsthalle Aarhus (DK), Kunsthalle Winterthur (CH) en De Hallen Haarlem (NL). Haar werk was eerder te zien op de 9de Biënnale van Berlijn (DE), de 20ste Sydney Biënnale (AUS) en de Moskou Biënnale voor Jonge Kunst (RU). Ze heeft ook AGNES gerealiseerd, een online werk in opdracht van de Serpentine Galleries in Londen (2014) . Haar werk wordt vertegenwoordigd door galerie Emanuel Layr in Wenen (AT).


In samenwerking met

met de steun van