Download de M Leuven app

Download de

M Leuven app

De M-app

Je persoonlijke gids in handformaat

Plan je een bezoek aan M? Naast de audiotour, zaalfolders of een bezoek met gids, kan je nu ook op pad met de nieuwe M-app. De app kan je gratis downloaden op je smartphone (voor Android of iOS). Navigeer ermee door het museum en ontdek een veelheid van verhalen achter de kunstwerken.

Stel zelf je tour samen of ontdek per zaal

Stel zelf je tour samen of ontdek per zaal

Bij het openen van de M-app kan je een eigen route bepalen of je persoonlijke tour op maat samenstellen. Een voorliefde voor oude kunst? Of zin in een combinatie met hedendaagse kunst? Ook dat kan! Word je liever rondgeleid op basis van een thema? Kies dan uit één van de vijf thema's zoals 'Topstukken', 'Made in Leuven' of een tour door een tijdelijke tentoonstelling. Hoe lang de tour duurt? Ook dat bepaal je zelf!

Informatie over meer dan 40 kunstwerken

Informatie over meer dan 40 kunstwerken

Met de M-app navigeer je op je eigen ritme door de zalen. Via de korte artikels, audio- en videofragmenten ontdek je de verhalen achter meer dan 40 verschillende kunstwerken. Wil je graag nóg meer weten? Dan kan je vanuit de app op elk moment een vraag stellen aan M, zelfs vanuit het comfort van je eigen zetel.

Leuke extra's

Nadat je op de M-app je persoonlijke account hebt aangemaakt, kan je je favoriete werken opslaan en snel bekijken via een handig overzicht. Verder kan je de ondertekening van bepaalde kunstwerken bekijken of zien hoe een schilderij eruit ziet voor iemand met kleurenblindheid. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen art meme met werken uit onze M-collectie. Bewaar hem op je smartphone, stuur hem door naar vrienden of deel hem via sociale media.