Combi-groepsbezoek & Arenbergkasteel

Arenberg Dagtrip

26.10.2018 - 20.01.2019
Reserveer

Zin om je in groep een hele dag onder te dompelen in de wereld van de Arenbergs? Dan is de Arenberg dagtrip de perfecte formule voor jou. Daarbij combineer je de tentoonstelling in M met een exclusief bezoek aan het iconische Arenbergkasteel, de tentoonstelling in de universiteitsbibliotheek of een themawandeling over de adellijke familie.

Een dag op maat

De dag begint met een kopje koffie in een brasserie in de buurt van het Arenbergkasteel. Daarna zijn er drie mogelijkheden om je voormiddag mee in te vullen.

De eerste optie is het begeleide bezoek aan het Arenbergkasteel. Optie twee bestaat uit een bezoek aan de tentoonstelling over het Arenbergkasteel en zijn markante bewoners. Die tentoonstelling vindt plaats in de Universiteitsbibliotheek en wordt begeleid door een gids. Tot slot is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de themawandeling Verrassende ontmoetingen met de Arenbergs. 

's Middags is er een tweegangenlunch voorzien in een restaurant in het centrum van de stad (hoofdgerecht en voorgerecht of dessert). Na de lunch ontmoet je aan het onthaal van M de gids die je zal rondleiden in de tentoonstelling over de Arenbergs en hun kunstcollectie. We zetten hieronder het programma nog eens op een rijtje. 

Programma

09:30 | Ontvangst met koffie in brasserie nabij Arenbergkasteel

10:15 | Bezoek aan het Arenbergkasteel / tentoonstelling in de universiteitsbibliotheek / themawandeling

12:30 | Tweegangenlunch in het centrum van Leuven

14:30 | Begeleid bezoek aan de tentoonstelling De Arenbergs in M - Museum Leuven

16:00 | Einde van de dagtrip

Praktisch

De prijs voor de dagtrip verschilt naargelang de optie die je kiest. Prijzen per persoon zoals hieronder vermeld gelden voor groepen van minimum 20 personen of een veelvoud ervan.

Prijs per persoon voor eventuele extra's bij het onthaal met koffie:

Reserveren:

Meer info vind je terug op de website van het Arenberg Festival.

Bekijk hier de voorwaarden.

Meer Arenbergs

Bekijk ook de andere mogelijkheden voor groepen

Groepsbezoek

Macht en Schoonheid. De Arenbergs

Combi-groepsbezoek M & Universiteitsbibliotheek

De Arenbergs & Adellijk wonen