Boekpresentatie Pieter Vermeersch

12.07.2019
Schrijf je in

'Variations'

Parallel aan de tentoonstelling Pieter Vermeersch verschijnt op vrijdag 12 juli een nieuwe publicatie rond het werk van de kunstenaar. Variations geeft een volledig overzicht van Vermeersch’ oeuvre en bevat een ruime selectie van schilderkunstige werken (doek, steen, fotografie, muurschilderingen), schetsen en installaties. Het boek brengt zijn werk op een verrassende manier naar voren en is thematisch georganiseerd: elke katern van het boek beslaat een thema of werk uit Vermeersch' oeuvre. Ook zijn grote solotentoonstelling in M komt aan bod. Er bestaan zeven verschillende covers van het boek, gedrukt in een andere, door Vermeersch bepaalde, kleurenvariatie. 

De prachtige layout van de publicatie is het werk van de gerenommeerde designers Mevis & Van Deursen. De publicatie werd samengesteld door Moritz Küng en bevat teksten van François Piron, Kersten Geers en Dieter Roelstraete. 

Het boek wordt op vrijdag 12 juli officieel voorgesteld in M. Moritz Küng gaat in gesprek met Pieter Vermeersch. We sluiten de avond af met een drankje op het dakterras van M.

'Variatons' brengt het werk van Pieter Vermeersch op een verrassende manier naar voren en is thematisch georganiseerd: elke katern van het boek beslaat een thema of werk uit Vermeersch' oeuvre.

Variatons
• 2019
• 272 pagina's
• Engels
• Ludion Publishers
• Te koop in de M-shop


€39.90

Praktisch

De tentoonstelling is die avond uitzonderlijk tot 19:30 te bezoeken.