Catering

Evenementen

Kies zelf je cateraar

M werkt samen met een aantal vaste traiteurs

Bekijk op deze pagina het overzicht van onze cateraars en neem rechtstreeks contact met hen op voor verdere afspraken. M heeft enkel een coördinerende functie voor jouw evenement, maar je kan ons altijd contacteren voor advies. 

Traiteur Timmermans

Traiteur Timmermans laat zich inspireren door verschillende keukens. Hun aanbod varieert dan ook van klassieke Belgisch-Franse gerechten tot gerechten met oosterse invloeden. Je hebt de keuze uit kant-en-klare formules of een formule op maat. Geschikt voor zowel kleine als grote recepties, buffetten en walkingdinners.

Kurt Timmermans
+32 (0) 16 46 12 00
info@traiteurtimmermans.be

Convento Food

Op zoek naar diverse catering die afwijkt van het conventionele? Dan ben je bij Convento Food aan het juiste adres! Zij bereiden verse, huisgemaakte gerechten in hun keuken in de Mechelsestraat in Leuven. Convento Food biedt all-in concepten aan, zoals recepties met een twist, aanlokkelijke koude en/of warme buffetten met vis-, vlees- en vegetarische gerechten, heerlijke dessertenbuffetten, rekening houdend met vegan en/of allergenenvrije alternatieven. Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat van jouw vraag!

Laura Massa 
+32 (0)494 60 85 23

food@convento.be
laura@convento.be
 

Papillot

Papillot Catering Service biedt catering aan voor recepties, walkingdinners of (andere) feesten. Papillot speelt in op actuele culinaire trends en geeft je de keuze uit Franse, mediteraanse of oosterse gerechten. Geschikt voor evenementen vanaf 50 personen.
 

Aaron De Ceuster

+32 (0) 496 50 08 03

info@papillot.be


Carpe Diem

Carpe Diem levert catering- en traiteurdiensten voor feesten, diners of recepties van particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten. Geschikt voor zowel intieme diners als grote banketten voor meer dan 1.000 personen.
 

Jan Wirix Sr.

+32 (0) 12 23 53 65

info@carpediemnv.be


Les Frères Debekker

Het aanbod van Les Frères Debekker varieert van de klassieke mediterraanse keuken tot oosterse gerechten. Geschikt voor recepties, lunches met broodjes, lichte buffetten en alle soorten diners.
 

Grégoire Morelli

+32 (0) 2 736 00 40

gregoire@lesfreresdebekker.be


Foodstories

Foodstories heeft een ruim aanbod en past zich aan het ritme van de seizoenen aan. Foodstories voorziet vijf uitgewerkte cateringformules. Bovendien biedt deze cateraar een standaard drankenassortiment aan dat werd samengesteld door huissommelier Steve Bette.
 

Bart Vrancken

+32 (0) 474 90 14 59

bart.vrancken@foodstories.be

 

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant is al 20 jaar een gastronomisch restaurant op de groene ring van Leuven. Recht door zee, ongecompliceerd en eigenzinnig. De catering is culinair hoogstaand, heeft veel aandacht voor de decoratie en de wijnkeuze maar onderscheidt zich vooral door een persoonlijke aanpak die van elk event een feest maakt.

 

Luc Roelandt

+32 (0)16 22 61 81

info@hetlandaandeoverkant.be

www.hetlandaandeoverkant.be

 

Elsen Kaasambacht
Elsen Kaasambacht staat in Leuven intussen al meer dan 25 jaar bekend om zijn ambachtelijke en perfect geaffineerde kazen. 
Hier kan je dan ook terecht voor allerlei kaasbuffetten. Daarnaast bieden zij ook recepties aan met kaashapjes of warme en koude hapjes voor groepen vanaf 50 personen. 
Kies uit de vaste formules of neem contact op voor een op maat gemaakt concept. 

 

Els Dereze
+32 (0)16 22 13 10
kaas@elsenkaasambacht.be


Wups biocatering
Onze filosofie? Verse, biologische ingrediënten op ambachtelijke wijze bereiden tot lekkere gerechten op maat van de klant. Vegetarische, veganistische, gluten en/of melkvrije gerechten behoren hierbij tot ons standaard aanbod. Aanpassingen owv voedselallergieën/intoleranties zijn ook steeds mogelijk. Je kan bij ons terecht voor recepties, dinerbuffetten, lunch, brunch & ontbijt.

 

Katrien Demaiter
+32 (0) 470 62 09 67

Katrien@wups.be