Evenementen

Kies zelf je cateraar

M werkt samen met een aantal vaste traiteurs

Bekijk op deze pagina het overzicht van onze cateraars en neem rechtstreeks contact met hen op voor verdere afspraken. M heeft enkel een coördinerende functie voor jouw evenement, maar je kan ons altijd contacteren voor advies. 

Traiteur Timmermans

Traiteur Timmermans laat zich inspireren door verschillende keukens. Hun aanbod varieert dan ook van klassieke Belgisch-Franse gerechten tot gerechten met oosterse invloeden. Je hebt de keuze uit kant-en-klare formules of een formule op maat. Geschikt voor zowel kleine als grote recepties, buffetten en walkingdinners.

Kurt Timmermans
+32 (0) 16 46 12 00
info@traiteurtimmermans.be

Convento Food - Uw Leuvense traiteur

Op zoek naar diverse catering die afwijkt van het conventionele? Dan ben je bij Convento Food aan het juiste adres! Zij bereiden verse, huisgemaakte gerechten in hun keuken in de Mechelsestraat in Leuven. Convento Food biedt all-in concepten aan, zoals recepties met een twist, aanlokkelijke koude en/of warme buffetten met vis-, vlees- en vegetarische gerechten, heerlijke dessertenbuffetten, rekening houdend met vegan en/of allergenenvrije alternatieven. Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat van jouw vraag!

Laura Massa - chef en zaakvoerder
016 84 81 14 (winkel Mechelsestraat 75)
0494 60 85 23
food@convento.be
laura@convento.be

Kasteel van Huizingen

Kasteel van Huizingen voorziet een ruim cateringaanbod op maat, aangepast aan je budget, verwachtingen en de weersomstandigheden. Geschikt voor recepties, walkingdinners, buffetten en bediening aan tafel.

 

Olaf Herremans
+32 (0) 2 361 37 26
info@kasteelvanhuizingen.be
 

Papillot

Papillot Catering Service biedt catering aan voor recepties, walkingdinners of (andere) feesten. Papillot speelt in op actuele culinaire trends en geeft je de keuze uit Franse, mediteraanse of oosterse gerechten. Geschikt voor evenementen vanaf 50 personen.
 

Aaron De Ceuster

+32 (0) 496 50 08 03

info@papillot.be


Hof Ter Heide

Hof Ter Heide voorziet een zuiders geïnspireerde keuken met een klassieke toets. Je hebt de keuze uit een brede waaier aan gerechten. Geschikt voor recepties, buffetten, brunches of walkingdinners.
 

Gert Verlaenen

+32 (0) 473 93 00 61

info@hofterheide.be


Carpe Diem

Carpe Diem levert catering- en traiteurdiensten voor feesten, diners of recepties van particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten. Geschikt voor zowel intieme diners als grote banketten voor meer dan 1.000 personen.
 

Jan Wirix Sr.

+32 (0) 12 23 53 65

info@carpediemnv.be


Les Frères Debekker

Het aanbod van Les Frères Debekker varieert van de klassieke mediterraanse keuken tot oosterse gerechten. Geschikt voor recepties, lunches met broodjes, lichte buffetten en alle soorten diners.
 

Grégoire Morelli

+32 (0) 2 736 00 40

gregoire@lesfreresdebekker.be


De Merode

De Merode werkt met verse, seizoensgebonden producten en biedt een service van a tot z. Deze cateraar houdt rekening met de locatie en het gezelschap en speelt in op een bepaald thema of seizoen. Geschikt voor zowel grote als kleine evenementen, intieme diners en alles daartussen. 
 

Koen Thys

+32 (0) 15 31 98 88

demerode@telenet.be


Silverspoon

Silverspoon brengt een eenvoudige maar zeer kwalitatieve Belgisch-Franse keuken. Deze cateraar biedt geen standaardformules aan maar past zich aan je specifieke wensen aan. Geschikt voor diners, recepties en buffetten.
 

Bart Claessens

+32 (0) 3 326 52 12

bart@silverspoon.be


Foodstories

Foodstories heeft een ruim aanbod en past zich aan het ritme van de seizoenen aan. Foodstories voorziet vijf uitgewerkte cateringformules. Bovendien biedt deze cateraar een standaard drankenassortiment aan dat werd samengesteld door huissommelier Steve Bette.
 

Bart Vrancken

+32 (0) 474 90 14 59

bart.vrancken@foodstories.be

 

Het Land aan de Overkant

Het Land aan de Overkant is al 20 jaar een gastronomisch restaurant op de groene ring van Leuven. Recht door zee, ongecompliceerd en eigenzinnig. De catering is culinair hoogstaand, heeft veel aandacht voor de decoratie en de wijnkeuze maar onderscheidt zich vooral door een persoonlijke aanpak die van elk event een feest maakt.

 

info@het landaandeoverkant.be

www.hetlandaandeoverkant.be