Dienstverlening

Dienstverlening

Heb je vragen over het wervingsbeleid van M of wil je weten hoe het zit met bruikleenaanvragen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Verwervingsbeleid van M

Overweeg je om een kunstwerk aan het museum te schenken? Bezorg dan een schriftelijk dossier, met afbeeldingen, over je (langdurige) bruikleen, schenking, legaat of verkoop. Je kan hiervoor contact opnemen met Marjan Debaene. Na advies van de wetenschappelijke staf, neemt het college van burgemeester en schepenen een definitieve beslissing.
 

Aanvraag bruikleen

Om een collectiestuk te laten reizen, gaan we graag zorgvuldig te werk. Vraag daarom tijdig je bruikleen aan voor een tentoonstelling. Alle informatie en voorwaarden kan je verkrijgen via Marjan Debaene.

Bibliotheek

M heeft een uitgebreide en gespecialiseerde bibliotheek. Ze is op afspraak toegankelijk voor onderzoekers en particulieren. Na afspraak worden aangevraagde publicaties ter inzage klaargelegd. Wil je weten of een bepaalde publicatie in de bibliotheek aanwezig is? Neem dan contact op met Anne Liefsoens.

 

Na de tijdelijke sluiting omwille van de voorzorgsmaatregelen rond het coronavirus, kan je de Bibliotheek van M opnieuw contacteren voor raadpleging op afspraak. Om het bezoek voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen, nemen we een aantal veiligheidsmaatregelen. Lees er hier meer over.