Doe een gift

Jij maakt het verschil

Kunst is van iedereen

Doe een gift

Kunst is van iedereen

En voor iedereen

Fier op zijn roots en collectie, schuwt M het experiment niet. De combinatie van hedendaagse kunst en oude meesters maakt het museum tot op vandaag uniek in Vlaanderen. Beeldcultuur van toen en nu, onder eendak.


Om mensen, kunst en geschiedenis te verbinden streeft M naar een gezonde mix van publieke en private middelen. Jouw gift helpt ons op verschillende manieren; voor de zorg voor onze collectie, het wetenschappelijk onderzoek van ons erfgoed, voor het maken van state of the art tentoonstellingen, ter ondersteuning van de kunst(enaars) van morgen; om kinderen en volwassenen met diverse achtergronden met kunst in aanraking te brengen.

 

Met een bijdrage aan M-LIFE, hoe klein of groot ook, ondersteun je verschillende projecten op basis van vier mogelijke pijlers. Je beslist zelf welke pijler(s) je ondersteunt en hoeveel je geeft.

15.310 keer bedankt

15.310 keer bedankt

 

In december startte M met de crowdfundingcampagne ‘Kunst is van iedereen’ om samen met het publiek opkomende kunstenaars te steunen. We verzamelden maar liefst 15.310 euro. Dankjewel. Dit is geweldig.

Nog even geduld

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de lijst van kunstwerken en kunstenaars. De finale lijst delen we met jou in maart. Spannend!

De werken zijn vanaf 2.04.2021 te bekijken in M Leuven.  

 

Dit project komt tot stand met de steun van Cera, de stad Leuven en M-LIFE, het fonds van M beheerd door de Koning Boudewijnstichting.