Een blik achter de schermen bij Vincent Geyskens

M-cenas en M-bassadeur

Een blik achter de schermen bij Vincent Geyskens

25.03.2021
Inschrijven

Perioden

M-cenas en M-bassadeur

Een blik achter de schermen bij Vincent Geyskens

Verdiepende activiteit

Binnen enkele weken starten we met de opbouw van een nieuwe tentoonstelling in M. Namelijk die rond Vincent Geyskens. We geven jullie graag de unieke kans om dit van dichtbij mee te maken. Inschrijven is de boodschap. En dat kan ten laatste op dinsdag 16.02.

Het opzet

In de periode voor de opening van de expo nodigen we jullie uit om een keer per maand een blik te werpen achter de schermen*. Dit telkens van 19:00 tot 20:15. De uren zijn approximatief en ook afhankelijk van de interactie.

*De blik achter de schermen zal voorlopig in digitale vorm gebeuren. We hopen dat de laatste twee sessies in M kunnen plaatsvinden.

23.02.2021

De keuze van een kunstenaar

Enkele experten uit ons eigen huis zullen jullie een blik achter de schermen geven bij de keuze van een tentoonstelling. Waarom M een bepaalde kunstenaar kiest en hoe dit proces verloopt, vertelt Eva Wittocx, Curator - Afdelingshoofd Hedendaagse Kunst,  jullie tijdens deze sessie.

25.03.2021

Hoe brengen we de expo tot bij het publiek?

De inhoud van de expo is bepaald, maar hoe brengen we dit nu op een duidelijke en boeiende manier tot bij ons publiek? Hierover kunnen Hanne Grégoire, diensthoofd communicatie, en Sofie Vermeiren, diensthoofd publieksbemiddeling, jullie alles vertellen.

26.04.2021

Hoe wordt een expo opgebouwd?

Deze maand gaat de opbouw van de tentoonstelling van start. Onze productieleiders Tijmen Bruyndonckx en Kristof Vande Walle nemen je letterlijk mee achter de schermen van de tentoonstelling. We hopen dat deze sessie in M kan plaatsvinden zodat jullie een kijkje kunnen nemen in het atelier. Indien dit niet het geval is, werken we een digitaal alternatief uit.

26.05.2021

Preview van de tentoonstelling

Eindelijk is het zover. De tentoonstelling kan feestelijk geopend worden. We nodigen jullie van harte uit om samen met een beperkte groep genodigden de tentoonstelling in preview te komen bewonderen. De avond bestaat uit speeches, een drankje en een korte rondleiding door de curatoren.

 

(Hiervoor dien je apart in te schrijven, link hiervoor volgt nog.)

Praktisch