UNMUTE

Expo Leuven

UNMUTE

23.04.2021 - 22.05.2021

UNMUTE is een tentoonstelling door docenten van SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst. Een collectief van docenten bepaalde het format van de tentoonstelling. Vandaag is een fysieke ontmoeting met kunstwerken niet meer zo vanzelfsprekend, termen als online, zoom en social distancing beheersen ons vocabularium. Tegen de achtergrond van de gezondheidscrisis wil UNMUTE werk tonen vanuit ieders eigen artistiek parcours, wat mute was wordt unmuted.

De tentoonstelling vindt plaats in de exporuimte van EXPO Leuven in Tweebronnen van vrijdag 23 april tot en met zaterdag 22 mei, met werk van Katrin Bosmans, Philippe De Smedt, Ann Dieltjens, Esther Eggermont, Luc Huysman, Mieke Lamiroy, Lieve Lams, Katelijne Laroy, Fabienne Loyens, Wouter Mulier, Hilde Overbergh, Anneleen Pruvoost, Lore Stessel, Jesse Tomballe, Peter Van Eyck en Vadim Vosters.

Praktisch

 

Voor de expo ‘Unmute’ moet je niet reserveren. Uiteraard zijn wel de algemeen geldende coronamaatregelen van toepassing. Er kunnen telkens 20 personen tegelijk de expo bezoeken. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Expo Leuven is een samenwerking tussen de stad LeuvenM Leuven30CCSLAC en Kunst in Huis.