Familieparcours | Vincent Geyskens

Familieparcours

Vincent Geyskens

31.05.2021 - 05.09.2021
Reserveer een tijdslot

Om voor iedereen een veilig en aangenaam bezoek te garanderen, loopt er een vast parcours doorheen het museum. Let op: je kan M momenteel enkel bezoeken door vooraf een tijdslot te reserveren.

 

Bekijk alle maatregelen die we nemen hier.  

Familieparcours Vincent Geyskens

Experimenteren met verschillende materialen, technieken, kleuren, vormen, ... Hedendaags kunstenaar Vincent Geyskens gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Maar, het liefst van al maakt hij mysterieuze kunstwerken met verf die je op het verkeerde been zetten. Je hoort het al: dat vraagt om nauwkeurig onderzoek door geboren speurneuzen. Ken jij er een paar? Breng ze mee naar M en ga samen op ontdekkingstocht door de wereld van Vincent.

Aan de hand van een mapje met verschillende opdrachten leer je de wereld van deze bijzondere kunstenaar kennen. Vijf fiches nemen jou en je gezelschap mee langs de kunstwerken in de tentoonstelling. Zo onderzoek je samen een aantal werken in detail, teken je erop los en geef je een creatieve invulling aan het atelier van Vincent.

 

Opgelet: wegens de grote interesse zitten we aan de laatste exemplaren van dit familieparcours. Deelnemen kan zolang de voorraad strekt. Toch te laat? Ontdek het volledige familieaanbod.

Praktisch

Op zoek naar meer?

Ontdek ook de andere familieparcoursen van M!

Familieparcours

Sint-Pieterskerk met doe-boekje

Museumdetectives

Vincent Geyskens