Familieparcours Vlieg!

Familieparcours

Vlieg!

11.07.2020 - 26.02.2021

Omdat jouw welzijn en dat van onze medewerkers altijd voorop staat, zal M vanaf 29.10 een tijdje geen bezoekers meer ontvangen. Dat geldt zowel voor M zelf als voor de Sint-Pieterskerk.

 

Ook al kunnen we je even niet uitnodigen in het museum, we willen er wel alles aan blijven doen om het museum naar jou te brengen.

Familieparcours Vlieg!

Dit najaar klinkt bij M als muziek in de oren. Met het nieuwe familieparcours van Vlieg ontdek je als gezin de kunstwerken op een verrassend nieuwe manier.


Met als thema ‘klank en horen’ creëerde M een hoorspel dat kan beluisterd worden via de audioguide. Daarin ga je op ontdekkingstocht door M met Leopold Vanderkelen die je zijn museum toont. Aan de hand van opdrachten en tips worden jullie door ‘Neem je Tijd’, ‘Bewogen’, ‘Waanzin’, ‘De zeven sacramenten’ en ‘Alles voor de vorm’ geleid en kom je de verhalen van de kunstwerken te weten. De opdrachten leiden tot het eindpunt waar een schat mét beloning op jullie wacht.

Praktisch

Ook leuk voor jou

De Museumspelstraat in de zomermaanden

In de tuin van M kan je elke dag vrij komen spelen. Leef je uit op het blotevoetenpad of toon je van je avontuurlijke kant op de klimmuur. In het weekend staat een spelbegeleider voor je klaar en kan je levensgroot vier-op-een-rij spelen, kubben, hoepelen, jongleren en nog veel meer. Neem zeker ook je eigen picknick mee en kom genieten van de schaduw onder onze grote boom in de tuin.