Voor een topevent op een exclusieve locatie

Huur het museum

Plan je een event?

M inspireert

M is meer dan een museum. Onze vijf polyvalente ruimtes, het mooiste dakterras van Leuven en een historische binnentuin hebben alle troeven voor jouw evenement: van congres, receptie, persconferentie tot productlancering. Je leest het allemaal op deze pagina. Bovendien kan je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Kiezen voor M is kiezen voor een persoonlijke aanpak. Een professioneel team staat klaar om jouw activiteit te doen slagen. Van een rondleiding door een toptentoonstelling, een brunch of nocturne tot een inspirerende workshop voor je werknemers: wij stellen graag een pakket op maat voor je samen. 

Besteed je de organisatie van je evenement liever uit aan een externe partij of ben je nog op zoek naar een stijlvolle overnachtingsplaats voor je gasten? Raadpleeg dan zeker het overzicht van onze evenementpartners.

Blijf je graag op de hoogte van het M-nieuws?

Een nocturne in M is geen duik in de donkere nacht. Je wandelt een wondere wereld binnen en stapt er verlicht buiten. Martine Groffils, Medewerker Communicatiedienst, Groep T

Kies voor een vaste formule of maatwerk

Kies een museumnocturne

Vaste formule

Kies een museumontbijt

Voor bedrijfsevents, recepties, workshops,...

Kies een museumruimte

Op teambuilding in M

TeaM

De combinatie van de baanbrekende tentoonstelling, het creatieve museum en de topsprekers zorgde voor een uniek event. Ik reken deze avond tot één van de beste events die we ooit organiseerden en ook de reacties van de gasten spraken boekdelen! Bart Vanhaeren, CEO Bolero, Managing Director KBC Securities

Heb je een vraag over een evenement?

Neem contact op via mail of +32 (0) 16 27 29 78. Wist je trouwens dat je steeds een vrijblijvende offerte kan aanvragen voor je evenement in M?

Evenementen

Kies zelf je cateraar

Evenementen

Algemene voorwaarden en tarieven

Evenementpartners