ICOM CECA-conferentie

ICOM CECA-conferentie | Digitaal én in Leuven (België)

Co-creatie binnen en buiten de museummuren

25.10 - 30.10.21

Van 25.10 tot 30.10.2021 ontvangt M je graag binnen én buiten de museummuren voor de jaarlijkse ICOM CECA-conferentie. De eerste twee dagen van de conferentie vinden digitaal plaats. De volgende dagen is iedereen welkom in België voor het vervolg van de conferentie. Naast Leuven, de centrale ontmoetingsplaats, is er ook een programma voorzien waarin je musea in andere Belgische steden kan ontdekken.

 

Inschrijven voor de conferentie kan t.e.m. 10.10.2021. Het digitale programma en het programma in België vullen elkaar mooi aan, maar zijn ook onafhankelijk van elkaar te volgen.

Een initiatief samen met ICOM CECA, ICOM België,

KU Leuven, Faro en Bamm!

Online

25 - 26.10

We starten met twee digitale dagen vol interessante lezingen, onderzoeken, best practices awards en twee interessante keynotesprekers. Niemand minder dan Nina Simon en Pat Villeneuve komen spreken over het thema van de conferentie: participatie binnen en buiten de museummuren.

 

De digitale conferentie is gratis. Inschrijven is verplicht.

ICOM CECA-conferentie | Digitaal

Maandag 25.10

ICOM CECA-conferentie | Digitaal

Dinsdag 26.10

Leuven & Brussel

28 - 29.10

Op donderdag 28.10 ben je welkom in M voor workshops, special interest groups, onderzoekworkshops, postersessies en lezingen. Op vrijdag 29.10 staat een fieldtrip naar Brussel - de hoofdstad van België - op het programma.

 

Deelnemen aan het volledige programma kost € 150. Inschrijven is verplicht.

ICOM CECA-conferentie

M Leuven

ICOM CECA-conferentie

Brussel

Fieldtrips

30.10

Op zaterdag 30.10 staan er verschillende fieldtrips op het programma. Vier Belgische steden werkten een mooi en inspirerend programma voor je uit vol museumbezoeken en praktijkvoorbeelden rond het thema co-creatie.

 

Deelnemen aan een van de fieldtrips kost € 50. Inschrijven is verplicht.

ICOM CECA-conferentie

Fieldtrips