Elke eerste zondag van de maand

Instaprondleidingen

03.03.2019
Koop je ticket

Perioden

Heb je zin om een rondleiding te volgen maar geen groep om samen mee te reserveren? Dan kan je elke eerste zondag van de maand aansluiten bij een instaprondleiding. Reken anderhalf uur om samen te kijken, filosoferen, discussiëren en andere bezoekers te ontmoeten. Bepaal mee het parcours, blijf even in je eentje hangen of maak samen een ommetje langs de nieuwe expo.

Praktisch

Kies een instaprondleiding

03.02.19

Topstukken in M

03.02.19

Topstukken in M

Wil je graag focussen op de rijke collectie van M? Tijdens deze instaprondleiding maakt een gids je wegwijs binnen de verschillende thema’s uit onze collectie oude en hedendaagse kunst. Je ontdekt de roots van het museum, verschillende visies op presenteren of gaat in op onze befaamde verzameling middeleeuwse beeldhouwkunst en toegepaste kunst.

03.03.19

M in the mix

03.03.19

M in the mix

Ben je voor de eerste keer in M? Of wil je een brede kennismaking met M? Laat je tijdens deze instaprondleiding dan verrassen door de verschillende aspecten van het museum. Een gids maakt je wegwijs in de architectuur van het gebouw en de geschiedenis van M. Je ontdekt zowel de M-collectie als een greep uit de tijdelijke tentoonstellingen oude of hedendaagse kunst.