M-bassadeurformules

Ben je gebeten door kunst?

Word M-bassadeur

Ben je gebeten door kunst?

Wil je er graag altijd nét dat beetje meer over weten? Wil je graag unieke belevenissen delen met je partner, vriend/in, gezin en/of maak je graag kennis met gelijkgestemde mensen, die je interesse voor kunst delen? Dan is het M-bassadeurschap echt iets voor jou.

 

Dus wat denk je? Zullen we vrienden worden? 

Als M-bassadeur geniet je van

Daarnaast ontvang je ook uitnodigingen voor :

 

Aan de hand van de activiteitenkalender heb je steeds een overzicht van alle aankomende verdiepende momenten. Deze ontvang je - via de maandelijkse digitale nieuwsbrief en kan je bekijken op mleuven.be/mbassadeursactiviteiten

De tarieven

Hieronder lijsten we de standaardtarieven per persoon op.

 

Je ontvangt als M-bassadeur een M-bassadeurskaart. Als je koos voor het tarief met de museumPASSmusées, dan ontvang je twee kaarten: jouw M-bassadeurskaart en jouw museumPASSmusées die je ongelimiteerde toegang tot 170 musea in België geeft (waaronder M).

 

Je geniet korting van € 5 wanneer je met meer dan één persoon M-bassadeur wordt, ook als het een persoon jonger dan 18 jaar betreft. Dit geldt zowel op de standaard M-bassadeursformule als de combinatie met de museumpas. Elk kind, kleinkind, pluskind of pleegkind jonger dan 18 jaar kan je gratis M-bassadeur maken. Zo kunnen jullie samen genieten van al het moois dat kunst te bieden heeft.

 

 

Liefde voor kunst mag geen beperkingen kennen. Daarom zetten we samen met UiTPAS in op een sociaal tarief. Kunstliefhebbers met een UiTPAS betalen € 15 voor de M-bassadeursformule met onbeperkte toegang tot M. Voor de combinatie met de museumpas betaal je € 22. 

Meer info over de tarieven vind je via https://www.mleuven.be/nl/tickets.

Ja, ik wil M-bassadeur worden

Hoe doe ik dat?

Jouw lidmaatschap afsluiten kan heel eenvoudig aan het onthaal van M. Onze onthaalmedewerkers helpen jou graag. Je kan er meteen betalen (cash, bancontact of kredietkaart).

 

(Vanaf maart is het mogelijk om online te kopen. Binnenkort vind je hier meer info over.)

Ik wil graag M-bassadeur worden in combinatie met een museumpas. Waar kan ik terecht?

Dit kan heel gemakkelijk aan het onthaal in M. De onthaalmedewerkers helpen jou graag.

Mijn M-bassadeurslidmaatschap hernieuwen

M-bassadeurs

Activiteiten

Het M-bassadeurlidmaatschap

Veelgestelde vragen

Maak iemand blij met het M-bassadeurlidmaatschap

Cadeautip

Vragen?

Met al jouw vragen kan je Loes Hubrechts steeds contacteren via mbassadeurs@mleuven.be of telefonisch via het nummer +32 (0) 16 27 27 45.