M-bassadeurformules

Word M-bassadeur

Ben je gebeten door kunst?

Ben je gebeten door kunst?

Wil je er graag altijd nét dat beetje meer over weten? Maak je graag kennis met gelijkgestemde mensen, die je passie voor kunst delen? Dan is het M-bassadeurschap echt iets voor jou.

Een duik in de kunst

Als M-bassadeur maak je deel uit van een groep kunstliefhebbers die kunnen genieten van een verdiepend programma met extra duiding. En dat doe je samen met mensen met een gedeelde interesse voor kunst. Daarbovenop heb je ongelimiteerde toegang tot M Leuven. 

 

Dus wat denk je? Zullen we vrienden worden? 

Word M-bassadeur

Als M-bassadeur geniet je van:

Aan de hand van de activiteitenkalender heb je steeds een overzicht van alle aankomende verdiepende momenten. Deze ontvang je - via de maandelijkse digitale nieuwsbrief en kan je bekijken op mleuven.be/mbassadeursactiviteiten

De tarieven

Hieronder lijsten we de standaardtarieven per persoon op.

 

Je ontvangt als M-bassadeur een M-bassadeurskaart. Als je koos voor het tarief met de museumPASSmusées, dan ontvang je twee kaarten: jouw M-bassadeurskaart en jouw museumPASSmusées die jou ongelimiteerde toegang tot 170 musea in België geeft (waaronder M).

 

Wanneer je met meer dan één persoon lid wordt, geniet je per persoon van een korting van € 5, ongeacht de leeftijd van die personen.

 

 

Liefde voor kunst mag geen beperkingen kennen. Daarom zetten we samen met UiTPAS in op een sociaal tarief. Kunstliefhebbers met een UiTPAS betalen € 15 voor de M-bassadeursformule met onbeperkte toegang tot M. Voor de combinatie met de museumpas betaal je € 22. 

Meer info over de tarieven vind je via https://www.mleuven.be/nl/tickets.

Tevreden?

Verleng jouw lidmaatschap

Hernieuwen kan heel eenvoudig aan het onthaal van M. Je kan er meteen betalen (cash, bancontact of kredietkaart). De onthaalmedewerker helpt jou graag.

 

We hopen van harte dat je als M-bassadeur deel blijft uitmaken van onze vriendengroep.

 

Indien je hernieuwt met meer dan één persoon, krijg je € 5 korting per persoon op zowel de standaard M-bassadeursformule als de combinatie met de museumpas.  

Wil je een kind, kleinkind, pluskind of pleegkind jonger dan 18 jaar registreren als M-bassadeur? Dat kan aan het onthaal van M. Het kind is dan ook aanwezig ter plaatse. 

Nog geen lid?

Hoe word ik M-bassadeur?

Jouw lidmaatschap afsluiten kan heel eenvoudig aan het onthaal van M. Onze onthaalmedewerkers helpen jou graag. Je kan er meteen betalen (cash, bancontact of kredietkaart).

 

Indien je je registreert met meer dan één persoon, krijg je € 5 korting per persoon op zowel de standaard M-bassadeursformule als de combinatie met de museumpas.  

Wil je een kind, kleinkind, pluskind of pleegkind jonger dan 18 jaar registreren als M-bassadeur? Dat kan aan het onthaal van M. Het kind is dan ook aanwezig ter plaatse. 
 

Ik wil graag M-bassadeur worden in combinatie met een museumpas. Waar kan ik terecht?

Dit kan heel gemakkelijk aan het onthaal in M. De onthaalmedewerkers helpen jou graag.

Vaakgestelde vragen over het M-bassadeursschap zelf

Wat houdt de nieuwe formule in?

Met het M-bassadeursprogramma zetten we in op een exclusief, verdiepend activiteitenaanbod dat het DNA van M weerspiegelt. M is een plek van ontdekking en we nemen jou graag mee in zowel hedendaagse als oude kunst en de dialoog tussen deze twee. en dat doe je met mensen met een gedeelde interesse in kunst zoals andere M-bassadeurs en het M-team.

Steun ik M Leuven als M-bassadeur? 

Je bent als M-bassadeur onze eerste lijn met het publiek van M. Als vriend van M, beschouwen we jou als een belangrijk klankbord. We vertellen elkaar waar we mee bezig zijn. We praten over onze plannen en dromen. En het is dankzij jouw betrokkenheid en deelname aan het activiteitenprogramma ook een belangrijk uithangbord. Als M-bassadeur ben je ook ambassadeur voor het museum. 


Wil je M ook financieel ondersteunen? Dan kan je aanvullend een gift storten aan het museumfonds M-LIFE. Vanaf € 40 is jouw gift fiscaal aftrekbaar en kan M projecten realiseren zoals restauraties, M-residenties voor regionale kunstenaars en de sociale werking. Alle info hierover vind je op mlife.be.

Hoe kan ik mijn adres of klantgegevens updaten?

Loes Hubrechts is jouw persoonlijk aanspreekpunt voor al jouw M-bassadeursvragen. Jouw gegevens updaten kan je doen door een mailtje te sturen naar mbassadeurs@mleuven.be of te telefoneren naar het nummer +32 (0)16 27 27 45.

Hoe kan ik mij inschrijven voor de M-bassadeursactiviteiten?

Je krijgt maandelijks een digitale nieuwsbrief met een overzicht van de verschillende activiteiten. Deze nieuwsbrief wordt niet met de post opgestuurd. Je kan dus enkel digitaal inschrijven.

En ook via mleuven.be heb je steeds een up to date overzicht.

Kan ik een M-bassadeurslidmaatschap cadeau geven voor iemand anders? 

Zeker weten! Je kan iemand heel blij maken met dit mooie geschenk. Een cadeaubon voor een M-bassadeurlidmaatschap koop je aan het onthaal in M.

 

Die cadeaubon kan de M-bassadeur in spé dan op vertoon van zijn of haar identiteitskaart, inruilen voor een lidkaart aan het onthaal in M.

Vragen?

Met al jouw vragen kan je Loes Hubrechts of Lydia Vandam  steeds contacteren via mbassadeurs@mleuven.be of telefonisch via het nummer +32 (0) 16 27 27 45.