M-bassadeurslidmaatschap hernieuwen

Jouw lidmaatschap afsluiten of hernieuwen

M-bassadeur worden of blijven is heel eenvoudig

Laten we vrienden blijven
De tarieven

Hoe kan ik mijn M-bassadeurslidmaatschap hernieuwen?

Of hoe kan ik M-bassadeur worden?

Je geniet korting van € 5 wanneer je met meer dan één persoon M-bassadeur wordt, ook als het een persoon jonger dan 18 jaar betreft.  Dit geldt zowel op de standaard M-bassadeursformule als de combinatie met de museumpas. Elk kind, kleinkind, pluskind of pleegkind jonger dan 18 jaar kan je gratis M-bassadeur maken. Zo kunnen jullie samen genieten van al het moois dat kunst te bieden heeft.

 

 

Hernieuwen kan heel gemakkelijk aan het onthaal van M. Je kan er meteen betalen (cash, bancontact of kredietkaart). De onthaalmedewerkers helpen jou graag.

 

Maar ook online kan je M-bassadeur worden of je M-bassadeurslidmaatschap hernieuwen.

Verviel jouw lidmaatschap tijdens de sluitingen van M omwille van de voorzorgen rond het coronavirus (maart en oktober 2020)?

Neem even contact op met Kara en dan bekijken we samen welke tegemoetkomingen er voor jou van toepassing zijn. Dat kan via mbassadeurs@mleuven.be of telefonisch via 016/27 27 45. Zie ook Veelgestelde vragen.

Vragen?

Met al jouw vragen kan je Kara Kankilic steeds contacteren via mbassadeurs@mleuven.be of telefonisch via het nummer +32 (0) 16 27 27 45.