M-bassadeurstarieven

Kunst heeft goede vrienden nodig

M-bassadeurstarieven

Over het M-bassadeurlidmaatschap

De tarieven

Hieronder lijsten we de standaardtarieven per persoon op.

 

Je ontvangt als M-bassadeur een M-bassadeurskaart. Als je koos voor het tarief met de museumPASSmusées, dan ontvang je twee kaarten: jouw M-bassadeurskaart en jouw museumPASSmusées die je ongelimiteerde toegang tot 170 musea in België geeft (waaronder M).

 

 

 

 

 

Liefde voor kunst mag geen beperkingen kennen. Daarom zetten we samen met UiTPAS in op een sociaal tarief. Kunstliefhebbers met een UiTPAS betalen € 15 voor de M-bassadeursformule met onbeperkte toegang tot M. Voor de combinatie met de museumpas betaal je € 22. 

Meer info over de tarieven vind je via mleuven.be/nl/tickets

Samen genieten van het moois dat kunst te bieden heeft

Je geniet korting van € 5 wanneer je met meer dan één persoon M-bassadeur wordt, ook als het een persoon jonger dan 18 jaar betreft. Dit geldt zowel op de standaard M-bassadeursformule als de combinatie met de museumpas. Elk kind, kleinkind, pluskind of pleegkind jonger dan 18 jaar kan je gratis M-bassadeur maken. Zo kunnen jullie samen genieten van al het moois dat kunst te bieden heeft.


Je ontvangt als M-bassadeur een M-bassadeurskaart. Als je koos voor het tarief met de museumPASSmusées, dan ontvang je twee kaarten: jouw M-bassadeurskaart en jouw museumPASSmusées die je ongelimiteerde toegang tot 170 musea in België geeft (waaronder M)

 

De M-kaart (€25) geeft je één jaar lang onbeperkte toegang tot M


Aan de hand van de activiteitenkalender heb je steeds een overzicht van alle aankomende verdiepende momenten. Deze ontvang je - via de maandelijkse digitale nieuwsbrief en kan je bekijken op mleuven.be/mbassadeursactiviteiten.

Ja, ik wil M-bassadeur worden/ blijven

Hoe doe ik dat?

Jouw lidmaatschap afsluiten of hernieuwen kan heel eenvoudig: ofwel doe je dat online. Ofwel kom je nog eens langs M en sluit je je lidmaatschap af aan het onthaal van M. Onze onthaalmedewerkers helpen jou graag. Je kan er meteen betalen (cash, bancontact of kredietkaart).

Vragen?

Met al jouw vragen kan je Kara Kankilic steeds contacteren via mbassadeurs@mleuven.be of telefonisch via het nummer +32 (0) 16 27 27 45.