Exclusief voor M-cenassen en hun partner

Citytrip Palermo

12.09.2018 - 16.09.2018
Schrijf je in

Een jaar na de uitstap naar de Biënnale van Venetië, trekken we er opnieuw op uit met de M-cenassen. In september staat er namelijk een vijfdaagse citytrip op het programma. Net als toen zoeken we het prachtige Italië op, maar deze keer trekken we dieper het zuiden in en strijken we neer in de Siciliaanse hoofdstad Palermo!

Misschien ken je Palermo wel als de geboortestad van voetballer Mario Balotelli of de plek waar het dramatische einde van de Godfathertrilogie werd opgenomen? Feit is dat de stad op cultureel vlak nog veel meer te bieden heeft. En dat laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij gaan! Zo brengen we onder meer een bezoek aan de tweejaarlijkse pan-Europese biënnale van hedendaagse beeldende kunst Manifesta, die dit jaar in het teken staat van migratie en klimaatsverandering. Daarnaast verkennen we uitgebreid de stad, bezoeken we verschillende musea en laten we ons heerlijk verwennen tijdens een wijndegustatie. Het volledige reisprogramma met uitgebreidere informatie kan je hier raadplegen.

Overnachten doen we in het uiterst stijlvolle Hotel Federico II Central Palace, gelegen in het hart van de Siciliaanse hoofdstad. De geslaagde mix van klassieke en hedendaagse designelementen die kenmerkend is voor het interieur, maakt een verblijf in dit hotel al een hele ervaring op zich. We vertoeven er in totaal vier nachten, ontbijt en avondmaal zijn inbegrepen.

Programma

Het uitgebreide programma vind je hier terug.

Praktisch

Prijs:

Vluchtschema:

Alle praktische informatie vind je ook terug in het reisprogramma.

In samenwerking met