Veelgestelde vragen rond jouw lidmaatschap als M-cenas tijdens sluiting M

Veelgestelde vragen rond jouw lidmaatschap als M-cenas tijdens sluiting M

Veelgestelde vragen

1) Wat met mijn lidmaatschap tijdens de sluitingsduur van M?

Zoals je weet, mag M sinds 16 maart geen bezoekers ontvangen wegens de coronamaatregelen. We begrijpen dat de virtuele bezoeken en exclusieve digitale content niet helemaal hetzelfde zijn als je museumbezoek in het echt. 


Daarom bieden we jou als M-cenas twee opties:

  1. Ofwel krijg je twee maanden lidmaatschap bij het hernieuwen van jouw lidmaatschap. Je lidmaatschap zal dus geldig zijn voor 14 maanden in plaats van 12 maanden. 
  2. Ofwel kies je ervoor M te steunen en geen compensatie op te nemen voor de afgelopen weken. Zo help je als M-cenas jouw museum door deze moeilijke tijden.

We horen graag jouw keuze. Geef die even door via mleuven.be/mijn-lidmaatschap-m-cenas en dan brengen we je verder op de hoogte. Aarzel ondertussen zeker niet om je lidmaatschap te hernieuwen bij Kara of Lydia via mcenas@mleuven.be

2) Krijg ik een terugbetaling?

Zoals voor veel organisaties, zowel binnen als buiten de culturele sector, zijn het moeilijke tijden. We voorzien geen financiële vergoeding of terugbetaling voor de weken dat M sloot in navolging van de coronamaatregelen. We willen graag vrienden blijven en voorzien daarom een verlenging van twee maanden bij de hernieuwing van je lidmaatschap. Deze verlenging staat gelijk aan de sluitingsperiode van het museum. 


Ofwel kies je ervoor om hiervan af te zien als steun voor M. Zo steun je als M-cenas jouw museum in deze uitzonderlijke tijden.
 

3) Kan ik M-cenas worden of mijn lidmaatschap verlengen? 

Dat kan! Neem hiervoor contact op met Lydia en Kara via mcenas@mleuven.be.

4) Wat met de komende activiteiten?

Als M-cenas geniet je van een extra verdiepend aanbod. Daar engageren we ons ook voor in deze omstandigheden, ook al zal dat er wat anders uitzien dan voorheen. In de eerste plaats zal dit vooral digitaal zijn. Het is nog even wachten op richtlijnen van de overheid om activiteiten te organiseren. We hopen je snel te kunnen ontmoeten in veilige omstandigheden. Achter de schermen zijn we actief bezig om je een sterk aanbod van virtuele en hopelijk snel ook echte activiteiten te kunnen aanbieden. We missen jullie. Heb je een goed idee of is er iets dat je mist in ons virtueel aanbod? We horen het graag via mcenas@mleuven.be


Beleef intussen M digitaal: wandel virtueel rond in onze zalen, bekijk video’s over huidige en afgelopen tentoonstellingen, beluister onze podcast of blader door het eerste nummer van het nieuwe magazine