Veelgestelde vragen rond het M-cenaslidmaatschap

Het M-cenaslidmaatschap

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het M-cenaslidmaatschap

M sloot tweemaal de deuren wegens de coronamaatregelen. Een keer in maart 2020 en een keer in oktober 2020. Elkaar ontmoeten moest dus even wachten.

 

In de tussentijd verzorgden we voor jou verschillende initiatieven: van het tijdschrift OKV met een special over de tentoonstelling ‘Rodin, Meunier & Minne’ over Facebookliverondleidingen met curatoren tot de nieuwsbrieven met exclusieve digitale content, een postpakketje, de workshop van kunst in huis en we sloten het jaar samen af met een E-apero. Een beetje M speciaal voor jou, ondanks de speciale omstandigheden.

Sluiting maart 2020

Door de coronamaatregelen kon ik M niet bezoeken. Wat met mijn lidmaatschap?

M-cenas met een lidmaatschap actief tussen 01.04.2020 en 13.04.2021 bieden we twee opties:

  1. Ofwel krijg je twee maanden lidmaatschap bij het hernieuwen van jouw lidmaatschap. Je lidmaatschap zal dus geldig zijn voor 14 maanden in plaats van 12 maanden. 
  2. Ofwel kies je ervoor M te steunen en geen compensatie op te nemen voor de afgelopen weken. Zo help je als M-cenas jouw museum door deze moeilijke tijden.

We horen graag jouw keuze. Geef die even door via mleuven.be/mijn-lidmaatschap-m-cenas en dan brengen we je verder op de hoogte. Aarzel ondertussen zeker niet om je lidmaatschap te hernieuwen bij Loes of Lydia via mcenas@mleuven.be

Sluiting oktober 2020

Op woensdag 28.10.2020 sloten M en de Sint-Pieterskerk voor de tweede keer in 2020 de deuren. Je kan ervoor kiezen de zes weken aan je huidige of aan je nieuwe lidmaatschap toe te voegen.

 

Lydia Vandam contacteert elke M-cenas persoonlijk om je op de hoogte te brengen van waar je recht op hebt.

Nog andere vragen?

 Loes Hubrechts of Lydia Vandam helpen je graag verder via mcenas@mleuven.be of telefonisch via het nummer 016/ 27 27 45.