Word M-bassadeur

Een duik in de kunst

Word nu M-bassadeur

Ontdek de mogelijkheden

Als vriend van het museum ontdek je het museum vanop de eerste rij: je wordt uitgenodigd voor gegidste rondleidingen met de curatoren, verdiepende lezingen, begeleide bezoeken aan kunstlocaties. M is ook een ontmoetingsplaats. Je gaat in dialoog over kunst met gelijkgestemden, kunstenaars en het team van M. Je wisselt gedachten uit en ontdekt nieuwe inzichten.

 

Als M-bassadeur kan je deelnemen aan tal van activiteiten. Dat willen we blijven garanderen ook met de huidige voorzorgsmaatregelen rond het coronavirus. In de eerste plaats zal dit vooral digitaal zijn. Vanaf we groen licht krijgen van de overheid, zal dit met kleinschalige activiteiten kunnen gebeuren. Maar natuurlijk steeds in lijn met de veiligheidsmaatregelen. Kortom, achter de schermen zijn we druk bezig met een aangepast aanbod voor M-bassadeurs. M heeft zijn vrienden meer dan ooit nodig!

 

Lees meer over jouw lidmaatschap in deze bijzondere tijden.

 

Wil je graag iemand speciaal M-bassadeur maken? Met een lidmaatschap schenk je hem of haar een jaar lang kunstplezier! Bekijk hier de jaarkalender van 2020, onder voorbehoud van wijzigingen omwille van coronavirusmaatregelen.

Word M-bassadeur

M-bassadeurs

Activiteiten

Maak iemand blij met het M-bassadeurlidmaatschap

Cadeautip

Vragen?

Lydia Vandam helpt je graag verder via mbassadeurs@mleuven.be of telefonisch via het nummer +32 (0)16 27 27 45.