Met een groep

Plan je bezoek

Met een groep

Vragen?

Beleef het museum

met vrienden, familie of collega's

Wil je M graag met een groep bezoeken? Boek een rondleiding en een van onze gidsen neemt je mee op pad in het museum of de Sint-Pieterskerk. Je kan kiezen tussen verschillende formules. Ontdek samen de collectiepresentaties en de tijdelijke toonstellingen van oude en hedendaagse kunst.

 

Voorlopig zijn gegidste groepsbezoeken niet mogelijk in M en de Sint-Pieterskerk. We kijken ernaar uit jullie hopelijk binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

Op eigen tempo of reserveer een rondleiding

Kom in groep naar M en dwaal op eigen tempo door de collectiepresentaties en onze tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse en oude kunst. Je betaalt dan gewoon een toegangsticket per persoon. Verder kan je kiezen uit verschillende gegidste rondleidingen. Ontdek hieronder het overzicht. 

Rondleidingen in de collectiepresentaties en tijdelijke tentoonstellingen

Groepsbezoek

M-in-the-mix

Groepsbezoek

Hoogtepunten uit de M-collectie

Groepsbezoek

'Tussen Hemel en Aarde - Beleef het Laatste Avondmaal van Bouts' in de Sint-Pieterskerk

Groepsbezoek

Thomas Demand en Ericka Beckman

Sidenote

Wat contactopsporing betreft, rekenen we erop dat één iemand contactpersoon is van de rondleiding en zelf een overzicht bijhoudt met de contactgegevens van de deelnemers. Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact op met ons via reservaties@mleuven.be of +32(0)16 27 29 53.

Heb je vragen?

Wij helpen je vraag. Je kan terecht via reservaties@mleuven.be en +32(0)16 27 29 53.