Met een groep

Plan je bezoek

Met een groep

Kunnen we je helpen?

Beleef het museum

met vrienden, familie of collega's

Wil je M graag met een groep bezoeken? Boek een rondleiding en een van onze gidsen neemt je mee op pad in het museum of de Sint-Pieterskerk. Je kan kiezen tussen verschillende formules. Ontdek samen de collectiepresentaties en de tijdelijke toonstellingen van oude en hedendaagse kunst.

Het Overlegcomité kondigde nieuwe maatregelen aan. Het goede nieuws is dat we klaar staan om jullie in veilige omstandigheden te ontvangen in M en de Sint-Pieterskerk. Wij zorgen voor de ontsmettingsgel en voldoende ruimte voor de bezoekers. Het meenemen én dragen (ah ja) van een mondmasker is aan jou. Zowel in M als in de Sint-Pieterskerk is het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 10 jaar. Gelukkig was het likken aan kunstwerken sowieso verboden.

 

De annulatievoorwaarden blijven gelden: wanneer je minder dan zeven dagen op voorhand annuleert, betaal je de kosten van de gids.

In de kijker

Speciaal voor KNAL! – het stadsfestival rond de ontdekking van de Big Bang-theorie, creëerden we een aangepast aanbod. Zie, hoor en voel hoe de big bang tot op de dag van vandaag kunst en wetenschap inspireert. Vanaf 25.10.2021 tot 16.01.2021.

Op eigen tempo of reserveer een rondleiding

Kom in groep naar M en (ver)dwaal op eigen tempo door de collectiepresentaties en onze tijdelijke tentoonstellingen van hedendaagse en oude kunst. Je betaalt dan gewoon een toegangsticket per persoon. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende gegidste rondleidingen. Ontdek hieronder het overzicht. 

Rondleidingen in de collectiepresentaties en tijdelijke tentoonstellingen

Groepsbezoek

'Verbeelding van het universum' & Richard Long

Groepsbezoek

Combirondleiding Richard Long & Alexis Gautier

Groepsbezoek

'M in the Mix'

Groepsbezoek

Hoogtepunten uit de collectie van M

Groepsbezoek

'Tussen Hemel en Aarde - Beleef het Laatste Avondmaal van Bouts' in de Sint-Pieterskerk

Groepsbezoek

M in Leuven

Handig om te weten

Heb je vragen?

Wij helpen je vraag. Je kan terecht via reservaties@mleuven.be en +32(0)16 27 29 53.

In het kader van het KNAL!-stadsfestival

En dit is er ook nog

Rondleiding

Zondagvoormiddagrondleiding 'KNAL'

Rondleiding met de hele familie

Familierondleiding KNAL!