Met kinderen

Plan je bezoek

Met kinderen

Een inspirerende familieplek

Een bezoek aan M met kinderen is een onvergetelijke ervaring. Met verschillende doe-opdrachten tussen de kunstwerken, workshops en gezinsactiviteiten gaat er een nieuwe wereld open.

 

Zin om met jouw gezin alleen het museum te verkennen? Met een doe-boekje dat al je zintuigen uitdaagt, kan je zelfstandig op pad. Batterijen even opladen? In de rode kubus aan het onthaal kom je op adem. Tekenen, puzzelen, gezelschapspelletjes spelen of selfies maken: blijf hier gerust hangen.

 

Ook buiten in de tuin of museumspelstraat kan je blijven plakken. Speel op de muziekmuur, ontspan bij de yoga-fitometer, kijk binnen in kijkdozen of durf op de klimmuur. Baby, peuter of kleuter op de arm? In M vind je alle faciliteiten en tijdens onze evenementen op familiemaat is er steevast een aanbod voor deze allerkleinsten.

Op pad met het

Familieparcours

Ga samen met jouw familie op pad en ontdek op speelse wijze het museum. Start je bezoek aan de blauwe kubus in de Lobby van het museum en neem een selfie in de rode photobooth. Meer zin om met jouw familie alleen het museum te verkennen? Met een doe-boekje dat al je zintuigen uitdaagt, kan je zelfstandig op pad.

Familieparcours

Vlieg!

Familieparcours

Sint-Pieterskerk met doe-boekje

Familieparcours

Thomas Demand | 'HOUSE OF CARD'

AFGELAST

Kunstenfestival Rode Hond

AFGELAST

Kunstendag voor Kinderen

Tips voor families