Jouw lidmaatschap als M-cenas

Jouw lidmaatschap als M-cenas

Tegemoetkoming sluiting voorzorgsmaatregelen corona

Jouw keuze doorgeven

Met jouw steun bouwen wij aan de toekomst. Als kunstliefhebber kan je vanuit je passie en betrokkenheid M-cenas worden en help je mee onze ambities waar te maken. Met jouw bijdrage kunnen wij artistieke en socio-culturele projecten realiseren, projecten die de kunst en de kunstenaars, maar ook de samenleving ten goede komen. Daarnaast geniet je vele voordelen en krijg je de kans om via onze exclusieve evenementen gelijkgestemde kunstliefhebbers te leren kennen.

Wat met jouw lidmaatschap?

Heb je een lidmaatschap dat actief is of afliep tijdens de sluiting van het museum door de voorzorgsmaatregelen rond het coronavirus? Dan heb je twee opties.

  1. Ofwel maak je gebruik van een tegemoetkoming die gelijk staat aan twee extra maanden lidmaatschap. Dat wordt bij het hernieuwen van jouw lidmaatschap toegevoegd. Op die manier heb je een lidmaatschapduur van 14 maanden in plaats van 12 maanden. 
  2. Ofwel kies je ervoor M te steunen en geen tegemoetkoming op te nemen voor de afgelopen weken. Zo help je als vriend ons museum door deze moeilijke tijden.

We horen graag jouw keuze.