Nocturne of ontbijt

De Arenbergs

26.10.2018 - 20.01.2019
Contacteer ons voor meer informatie

Beleef 'De Arenbergs' in een uniek kader

Geniet van een nocturne of ontbijt

De Arenbergs hebben in de loop der eeuwen een indrukwekkende collectie opgebouwd met werken van onder meer Rubens, Veronese, Brueghel, Dürer, Jordaens en vele anderen. De toonaangevende tentoonstelling Macht en Schoonheid. De Arenbergs rond het kunstpatrimonium van het adellijke geslacht Arenberg biedt een unieke kans om werken van die grootmeesters verzameld te zien. Topstukken van over de hele wereld keren namelijk speciaal voor de expo tijdelijk terug naar Leuven.

Wil je Macht en Schoonheid. De Arenbergs op een unieke manier beleven? Met onze nocturne- of ontbijtformule is het museum helemaal van jou. Je hebt toegang tot een privé-receptieruimte of ontbijtruimte, je krijgt een exclusieve rondleiding met gids en daarnaast bieden we je ook een vestiaire en parkeertickets voor je gasten.

Nog niet genoeg ondergedompeld in de Arenbergs? Speciaal voor de gelegenheid creëerde traiteur De Merode een walkingdinner met aangepaste wijnen, geïnspireerd op een origineel 19e-eeuwse menu van het kasteel Arenberg.

Tip: Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Verras je klanten of collega's dan met de tentoonstellingscatalogus van De Arenbergs (€ 49,50 - Staffelkorting te bespreken) of een OKV-tijdschrift gewijd aan de tentoonstelling (€ 10).

Een nocturne in M is geen duik in de donkere nacht. Je wandelt een wondere wereld binnen en stapt er verlicht buiten. Martine Groffils, Medewerker Communicatiedienst, Groep T

Kies een formule

Bij een nocturneformule ontvang je jouw gasten na de openingsuren van het museum, vanaf 18u30. 

Inbegrepen:

 

Bij een ontbijtformule ontvang je jouw gasten voor de openingsuren van het museum, van 9u tot 11u.

Inbegrepen:

Bekijk het volledige overzicht hier.

Tarieven

Nocturneformule

Ontbijtformule

*Alle prijzen zijn exclusief btw. Catering is niet inbegrepen in de nocturneformule. Neem contact met ons op voor een lijst van traiteurs en andere inlichtingen.
 

De partners van de tentoonstelling zijn M-Museum Leuven, Kunst en Erfgoed KU Leuven, KU[N]ST Leuven en de Arenberg Foundation.