Onderzoek Symphony @ the museum

Deelnemers gezocht voor onderzoek

Symphony @ the museum

Vul de vragenlijst in

Onderzoek naar kunstbeleving

Begin oktober kreeg M goed nieuws: samen met Haystack en PXL-MAD Hasselt kwam het museum uit de bus als één van de winnaars van de Cross Over Contest van Leuven MindGate, en dit met het gezamenlijke project Symphony @ the museum. Hiermee wordt meteen het startschot gegeven voor een onderzoek over kunstbeleving.

Welke factoren hebben een invloed op de manier waarop we kunst zien? Onder meer op die vraag wilt het onderzoeksproject Symphony @ the museum een antwoord bieden. Wil je graag je steentje bijdragen? Schrijf je dan vóór 16 november in voor één van onze focusgroepgesprekken. Je levert ermee niet alleen een belangrijke bijdrage voor het onderzoek, maar ontvangt ook een mooi geschenk in ruil!

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zullen in totaal vier focusgroepgesprekken met telkens zes deelnemers plaatsvinden: twee sessies voor het brede publiek en twee specifiek voor M-bassadeurs en M-cenassen. De gesprekken worden steeds geleid door een expert van het onderzoeksbedrijf Haystack en vinden plaats in het museum. Deelnemers worden beloond met een jaar lang gratis toegang tot het museum!

Heb je interesse?

Wil je graag deelnemen aan één van de vier sessies? Vul dan vóór 16 november onze vragenlijst in en we laten je zo snel mogelijk weten of je geselecteerd bent. Heb je verder nog vragen? Contacteer ons dan via e-mail of telefonisch op +32 (0) 16 27 29 34.

Praktisch