OPEN M

Oproep voor beeldende kunstenaars uit Vlaams-Brabant

OPEN M geeft ruimte aan talent

OPEN M geeft beeldende kunstenaars uit Vlaams-Brabant de kans om hun werk te tonen in M - Museum Leuven. Alle disciplines binnen de beeldende kunsten komen in aanmerking: van schilderkunst tot performance, van video tot grafiek.

Feesteditie

M bestaat in 2019 10 jaar en OPEN M is aan zijn vijfde editie toe: dat vraagt om een feestelijke editie! Voor de gelegenheid stelden we een jury samen van vijf bekende Vlamingen die een sterke band met Leuven hebben.

Juryleden

Imke Courtois, Phara de Aguirre, Milow, Arnout Hauben en Els Dottermans zijn benieuwd naar jouw werk! Zij zullen samen de werken selecteren die gepresenteerd zullen worden in een groepstentoonstelling in een zaal van M.

Residentie en toonmoment in M-atelier

Overtuig niet alleen de jury, maar ook het publiek! Alle bezoekers kunnen tijdens de tentoonstelling stemmen op hun favoriet. De publieksfavoriet krijgt in het najaar van 2019 een residentie in het M-atelier in Cas-co, gekoppeld aan een eigen toonmoment.

Deelnemen

Overtuig de jury met jouw werk en dien vóór 11 januari 2019 je dossier in.  Kunstenaars van minimum 18 jaar die een persoonlijke band hebben met Vlaams-Brabant komen in aanmerking. Een persoonlijke band kan zijn wanneer je bijvoorbeeld in Vlaams-Brabant geboren bent, woont, werkt of studeert.

 

Deelnemen kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en te bezorgen of per post te versturen vóór 11 januari 2019, samen met je volledige dossier. Welke documenten je dossier allemaal moet bevatten en alle andere details kan je nalezen in het wedstrijdreglement.

 

Met vragen die niet beantwoord worden in het wedstrijdreglement, kan je terecht bij openm@leuven.be.