Op teambuilding in M

TeaM

Reserveer

Beleef samen met je collega's een onvergetelijke dag in M

Op zoek naar een leuke en creatieve teambuilding? Dan ben je in M aan het juiste adres. Met TeaM, onze creatieve teambuildingsactiviteit, beleef je samen met je collega’s gegarandeerd een onvergetelijke dag in het museum! Bovendien hoef je niks van kunst te kennen om mee te doen. 

Je leert in groep op een andere manier te kijken naar beelden via afwisselende en stimulerende oefeningen. Geen schoolse rondleiding, maar een leuke teambuilding in een inspirerende omgeving. Leen Baetens, Eventcoördinator UNIZO

Wat is TeaM?

Samenwerken en kijken, daar draait alles om in TeaM. Aan de hand van enkele speelse opdrachten dagen we je uit om je blik te verruimen en je verbeeldingskracht een boost te geven.

Samen leggen we nieuwe verbanden tussen beelden, jouw eigen leefwereld en je organisatie. Welk kunstwerk associeer jij bijvoorbeeld met je organisatie: een feestelijke wijnfontein of toch eerder een hedendaagse fotoprint? En waarom zou je collega net kiezen voor dat luxueuze 17de-eeuwse meubelstuk? Dat levert ongetwijfeld verrassende (én wie weet ook hilarische) antwoorden op. Ga samen in discussie en leer bij over je collega’s, je organisatie en (het kijken naar) kunst. Als aandenken maken we samen met het team een originele groepsfoto.

Je teambuilding starten of afsluiten met een lekker hapje en drankje? Ook dat kan! Verder op deze pagina vind je een overzicht terug met alle mogelijkheden. 
 

TeaM scherpt de zintuigen en brengt je in contact met beelden om tot een nieuw verhaal te komen over de eigen organisatie. Tino Biddeloo, Adviseur Marketing UNIZO

Praktisch

TeaM XL

Na de TeaMbuilding hebben jullie M ontdekt als een inspirerende plek voor je bedrijf. Via deze formule worden de deelnemers na afloop beloond met een M-bassadeurs-lidmaatschap voor een jaar lang cultuurplezier voor het hele gezin, gaande van workshops tot gegidste rondleidingen aan een voordelig tarief van € 80 p.p. 


Wat krijg je?