TeaM

Op teambuilding in M

Alles over het TeaMspel

Reserveer

Beleef samen met je collega's een onvergetelijke dag in M

Op zoek naar een leuke en creatieve teambuilding? Dan ben je in M aan het juiste adres. Met TeaM, onze creatieve teambuildingsactiviteit, beleef je samen met je collega’s gegarandeerd een onvergetelijke dag in het museum! Bovendien hoef je niks van kunst te kennen om mee te doen. Liever een teambuilding op maat van jouw groep? Ook dat kan!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere alternatieven

Nu het in deze bijzondere tijden belangrijk is om de voorzorgsmaatregelen te volgen, is het nog even niet mogelijk om samen met jouw collega’s het klassieke TeaMspel te spelen. Maar het blijft belangrijk om te connecteren met elkaar. En dat kan ook via de online preview van het TeaMspel die M bedacht. 

Wat is TeaM?

Samenwerken en kijken, daar draait alles om in TeaM. Aan de hand van enkele speelse opdrachten dagen we je uit om je blik te verruimen en je verbeeldingskracht een boost te geven.

Samen leggen we nieuwe verbanden tussen beelden, jouw eigen leefwereld en je organisatie. Welk kunstwerk associeer jij bijvoorbeeld met je organisatie: een feestelijke wijnfontein of toch eerder een hedendaagse fotoprint? En waarom zou je collega net kiezen voor dat luxueuze 17de-eeuwse meubelstuk? Dat levert ongetwijfeld verrassende (én wie weet ook hilarische) antwoorden op. Ga samen in discussie en leer bij over je collega’s, je organisatie en (het kijken naar) kunst. Als aandenken maken we samen met het team een originele groepsfoto.

Je teambuilding starten of afsluiten met een lekker hapje en drankje? Ook dat kan! Verder op deze pagina vind je een overzicht terug met alle mogelijkheden. 

Je leert in groep op een andere manier te kijken naar beelden via afwisselende en stimulerende oefeningen. Geen schoolse rondleiding, maar een leuke teambuilding in een inspirerende omgeving. Leen Baetens, Eventcoördinator UNIZO

Praktisch

TeaM XL

Via deze formule, een variant op TeaM, worden de deelnemers na afloop beloond met een M-bassadeurslidmaatschap, een lidmaatschap bij M. Je geniet dan extra voordelig van een jaar lang cultuurplezier voor jou en je partner of het hele gezin. Kortom: twee voor de prijs van een! Alle info over onze lidmaatschappen en voordelen vind je hier terug.

Teambuilding op maat

Heb je nood aan aangepaste opdrachten? Dan werken we samen met Outward Bound, gespecialiseerd in outdoor trainingen en coachingprogramma’s met een sterke focus op diepgang, een teambuilding uit op maat van jouw groep! Interesse in een teambuilding op maat? Contacteer ons dan via e-mail.