Toonmomenten M-residentie 2021

Toonmomenten

M-residentie 2021

29.07.2021 - 29.08.2021
Reserveer een tijdslot

M engageert zich voor opkomend talent. Van projecten zoals ‘The Constant Glitch’ tot de M-residentie waarbij M opkomende kunstenaars de kans geeft om in de beste omstandigheden en met deskundige begeleiding nieuw werk te creëren. Deze zomer tonen twee jonge kunstenaars, de eerste twee M-residenten van 2021, hun nieuwe creaties.

Van donderdag 29.07 tot en met zondag 29.08 tonen Yannick Ganseman en Jivan Van der Ende hun werk aan het publiek. En er is meer. Op donderdag 26.08 om 18:00 en 19:00 staat er zelfs een live performance van Jivan op het programma.

OVER YANNICK GANSEMAN

OVER YANNICK GANSEMAN

In zijn schilderijen, bas-reliëfs en sculpturen beeldt Ganseman zijn directe omgeving af. Hierbij wisselen genretaferelen, stillevens en (familie)portretten elkaar af. Ganseman plaatst zich in een lange traditie van kunstenaars die hun dagdagelijkse realiteit gebruikten als startpunt voor hun beeldend onderzoek.

OVER JIVAN VAN DER ENDE

OVER JIVAN VAN DER ENDE

Van der Ende creëert installaties, performances en publicaties. In haar werk zet ze vraagtekens bij de status die aan objecten wordt gegeven, of het nu artefacten of gebruiksvoorwerpen zijn. Haar onderzoeksmethode baseert zich op het eindeloos combineren, documenteren, verzamelen en (her) opzoeken.

Meer Hedendaagse Kunst in M

Tentoonstelling

Vincent Geyskens

Collectiepresentatie

The Constant Glitch

Collectiepresentatie

Neem je Tijd