Voor bedrijven

Plan je bezoek

Voor bedrijven

Ontdek hier het aanbod

Voorlopig is het niet mogelijk om events of teambuildings te organiseren in M. Ben je geïnteresseerd in een evenement op maat in M wanneer het wel weer kan? Onze eventmanagers helpen jouw vraag verder via events@mleuven.be.

 

Een bezoek aan M met je bubbel is wel mogelijk en ook digitaal kan je nog steeds aan kunstbeleving doen bij M.

In de kijker

Best practice: coronaproof organiseren

Van versoepelingen tot verstrengingen. Een aantal maanden terug, konden er enkele externe evenementen coronaproof plaatsvinden in M. Hoe we dit aanpakten? We delen graag een concrete case ter illustratie: het Davidsfondsevent dat in teken stond van de Sint-Pieterskerk. 

Vrij bezoek of rondleiding, workshop of evenement

Met je collega's of klanten naar het museum

Voor een bezoek aan M met je collega’s of klanten zijn er tal van mogelijkheden. Wil je graag de vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen verkennen? Dat kan op eigen tempo of door middel van een gegidste rondleiding. Of zelfs buiten de openingsuren: met een ontbijt of een nocturne heb je het museum voor jou alleen!Ook wie op zoek is naar een leuke teambuilding is in M aan het juiste adres. Met TeaM, onze creatieve teambuildingsactiviteit, beleef je samen met je collega’s gegarandeerd een onvergetelijke dag in het museum. Je kan er ook voor kiezen om kunst en gastronomie te combineren in onze wine tasting-formule met verfijnde kazen. Of misschien plan je wel een evenement in het museum? Ook dat kan!

Per telefoon, per mail of face-to-face?

We nemen graag contact met je op.

Of schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het M-corporate hospitality aanbod