Word M-cenas

Deel je passie voor kunst

Word nu M-cenas

Jouw voordelen

Als M-cenas zit je steeds op de eerste rij en kan je deelnemen aan tal van activiteiten. Dat willen we blijven garanderen ook met de huidige voorzorgsmaatregelen rond het coronavirus. In de eerste plaats zal dit vooral digitaal zijn. Vanaf we groen licht krijgen van de overheid, zal dit met kleinschalige activiteiten kunnen gebeuren. Maar natuurlijk steeds in lijn met de veiligheidsmaatregelen. Kortom, achter de schermen zijn we druk bezig met een aangepast aanbod voor M-cenassen. We missen jullie. M heeft zijn vrienden meer dan ooit nodig en we hopen dat je bij ons blijft!

 

Lees meer over jouw lidmaatschap in deze bijzondere tijden.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten en andere voordelen voor jou. Bekijk hier ook de jaarkalender voor 2020, onder voorbehoud van wijzigingen omwille van coronavirusmaatregelen.

M-cenassen

Activiteiten

Word M-cenas

Bouw mee aan M

Met jouw steun bouwen wij aan de toekomst. Als kunstliefhebber kan je vanuit je passie en betrokkenheid M-cenas worden en help je mee onze ambities waar te maken. Met jouw bijdrage kunnen wij artistieke en socio-culturele projecten realiseren, projecten die de kunst en de kunstenaars, maar ook de samenleving ten goede komen. Daarnaast geniet je vele voordelen en krijg je de kans om via onze exclusieve evenementen gelijkgestemde kunstliefhebbers te leren kennen.

Beleef unieke ervaringen en ontmoetingen

Beleef unieke ervaringen en ontmoetingen

  • 4 exclusieve previews per jaar
  • Een nocturne op het dakterras en een diner waarbij we jou het artistieke seizoen en onze realisaties voorstellen
  • Bezoeken aan kunstenaarsateliers, privécollecties of een kijkje achter de schermen
  • Onbeperkte toegang voor 2 personen en uitnodigingen voor lezingen, debatten, theater en filmvoorstellingen
  • 10% korting in de M-shop en op activiteiten voor kinderen
  • 10% korting op kunstedities 

Jouw bijdrage als M-cenas

Jouw bijdrage als M-cenas

Een toetreding tot de M-cenas club bedraagt € 1.000 per persoon.

Ze bestaat uit:

  • een lidmaatschapsbijdrage van € 500
  • een gift van € 500 aan M-LIFE, het fonds van M in beheer van de Koning Boudewijnstichting voor de realisatie van artistieke en socio-culturele projecten (je ontvangt hiervoor een fiscaal attest)
Als Leuvenaars hebben we veel respect voor het werk dat de M-ploeg – met professionals en een grote groep vrijwilligers – verzet. Daarom steunen we M. Mede dankzij onze steun maken we er ook echt deel van uit. Toegegeven, daar is ook een beetje chauvinisme mee gemoeid. Met z’n allen zorgen we er samen voor dat M gerust naast het MAS en het SMAK kan staan! Karin Aeles en Diederik Jacobs

Onze M-cenassen

Mia Berthels, Erik Boone & Hilde Vervloet, Jan Callewaert, Ann Cornelis, Viviane De Backer, Emiel De Doncker & Marie-Jeanne Vranckx, Prof Dr. Bart De Moor & Hilde Devoghel, Koen De Witte & Ana Maricevic, Hans Decroos & Lieve Van Sannen, Erwin Delvaux, Filip Dewallens, Bob Elsen & Lutgart Dusar, Rikky Evers & Myriam Tollet, Pieter Goiris, Leen Gysen, Stefan Hensel, Diederik Jacobs & Karin Aeles, Marleen Jans, Mieke Janssens, Walter Leeman & Odessa Meynaerts, Josette Leenders, Marc Maertens, Jo Mertens, Isabelle Mostaert, Kristof Muylaert, Frederique Norman, Chris Punie, Victor Spaas & Geneviève Smets, Régina Stappers, Roos Struyven, Mieke Thiry, Baki Topal & Nathasa Cerigioni, Marc Van de Velde & Cécile De Ridder, Alex Van den Bossche & Sophie D’Hollander, Paula Van Eupen, Michelle Van Hooghten, Fred Van Leuven, Van Veldhoven Paul & Ria Van den Bosch, Marc Vandecandelaere, Pieter Vereertbrugghen, Bert Verlinden & Elly Kog.

Bedrijven

Delen Private Bank, IPARC, Thiry Decor, The White House Gallery, Wilgelover.