Word sponsor

Word sponsor

Een partnership op maat van jouw bedrijf

Op de snijlijn tussen de bedrijfs- en de kunstwereld ontstaan boeiende synergieën. Als museum behoort M tot de top in Vlaanderen en voor de regio is het een belangrijke publiekstrekker. Twee troeven die wij kunnen opnemen in een creatieve samenwerking, die verder ook ruimte biedt voor netwerking en klantenbinding. Wil je graag weten wat M voor jouw bedrijf kan betekenen? We stellen graag een pakket op maat voor je samen.  

We ondersteunen Geluksvogels, een mooi project waar emotionele gezondheid en veerkracht van kinderen centraal staat. Het enthousiasme van het projectteam is bewonderenswaardig en werkt aanstekelijk. Zo is de feedback van de scholen heel positief. We zijn dan ook fier dat we dit project mogen ondersteunen. Nitish Chatterjee, Branch Manager Beobank

Workshops, rondleidingen en vormingen

Naar een duurzame samenwerking

Op maat van jouw bedrijf

Als partner heb je niet alleen een hart voor M. Je vindt het bovendien belangrijk dat iedereen van kunst kan blijven genieten. M deelt graag haar kennis in de vorm van workshops, symposia, rondleidingen of lezingen. Zo werken we samen aan een duurzaam en cultureel ondernemersklimaat, waarbij we onze regio nog aantrekkelijker maken.

vanaf € 45.000

Word hoofdsponsor

vanaf € 45.000

Word hoofdsponsor

Als hoofdsponsor werken we voor jou een pakket op maat uit. Naast zichtbaarheid in de communicatie, kan je het museum huren, klanten uitnodigen of een lidmaatschap schenken. Daarnaast organiseren we graag workshops of teambuildingsactiviteiten voor je medewerkers of een rondleiding achter de schermen.

vanaf € 20.000

Word partner

vanaf € 20.000

Word partner

Als partner van een project of tentoonstelling bekijken we samen waar M het verschil kan maken. Met een museumontbijt voor je klanten, een nocturne op ons dakterras of een inspirerende teambuilding voor je medewerkers.

vanaf € 5.000

Word steunend lid

vanaf € 5.000

Word steunend lid

Met jouw bijdrage van 5.000 euro krijg je niet alleen zichtbaarheid in onze communicatie. Je kan ook kiezen voor een privé-nocturne voor 100 personen, een museumontbijt voor 50 personen, een workshop, tickets of jaarabonnementen. 

Huidige partners van M