Word vriend

Steun M

Word vriend van M

Kunst heeft goede vrienden nodig

Want samen beleven we meer

Als vriend van M ontdek je het museum vanop de eerste rij. Een jaar lang geniet je van onbeperkte toegang tot M en duiken we samen in de kunst. Curatoren en medewerkers laten je binnenkijken in hun wereld. Exclusieve uitstappen of ontmoetingen met kunstenaars en curatoren zorgen voor dat tikkeltje meer.

Draag M mee uit

Word M-bassadeur

Steun M en beleef unieke momenten

Word M-cenas

Kies welke formule het best bij je past

M-bassadeur
Als M-bassadeur bouw je mee aan een hechte gemeenschap van enthousiaste bezoekers met een gedeelde interesse voor kunst. Geniet van een verdiepend aanbod met gegidste rondleidingen, een jaarlijkse vriendendag en exclusieve uitstappen. Kies voor de M-bassadeursformule om (samen met je partner, familie, vriend/in, buur(man/vrouw)) unieke momenten te beleven. Daarbovenop heb je ongelimiteerde toegang tot M Leuven.

 

M-cenas
Als M-cenas help je mee onze ambities waar te maken. Met jouw bijdrage kunnen wij artistieke en socio-culturele projecten realiseren, projecten die de kunst en de kunstenaars, maar ook de samenleving ten goede komen. Daarnaast geniet je van exclusieve uitstappen langs kunstenaarsateliers en verzamelaars en leer je gelijkgestemde kunstliefhebbers kennen.

 

Wil je M ook financieel ondersteunen? 
Dan kan je aanvullend een gift storten aan het museumfonds M-LIFE. Vanaf € 40 is jouw gift fiscaal aftrekbaar en kan M projecten realiseren zoals restauraties, M-residenties voor regionale kunstenaars en de sociale werking. Alle info hierover vind je op mlife.be.
 

 

Vragen?

Met al jouw vragen kan je Kara Kankilic steeds contacteren via mbassadeurs@mleuven.be en mcenas@mleuven.be of telefonisch via het nummer +32 (0) 16 27 27 45.