Word vriend

Steun M

Word vriend van M

Kunst heeft goede vrienden nodig

Kies de formule die het beste bij jou past

Samen met jou kunnen we meer realiseren. In ruil beleef je alles van dichtbij als vriend van M. Een jaar lang geniet je gratis toegang en zit je als vriend op de eerste rij. Zo hebben onze collectie en tentoonstellingen geen geheimen meer voor jou. Curatoren laten je binnenkijken in hun wereld. Exclusieve uitstappen, kortingen of ontmoetingen met kunstenaars en verzamelaars zorgen voor dat tikkeltje meer. Je merkt snel hoe M meer kan realiseren met jouw steun en hoe M een platform kan bieden om mensen te ontmoeten of te netwerken.

Een duik in de kunst

Word nu M-bassadeur

Deel je passie voor kunst

Word nu M-cenas

Wat is het verschil tussen M-bassadeur en M-cenas? 

M-bassadeur
Als M-bassadeur bouw je mee aan een hechte gemeenschap van enthousiaste bezoekers. In ruil geniet je van onbeperkte toegang in M en een ruim aanbod van verdiepende activiteiten. 

 

M-cenas
Met jouw steun bouwen wij aan de toekomst. Als kunstliefhebber kan je vanuit jouw interesse en liefde voor kunst M-cenas worden en help je mee onze ambities waar te maken. Daarnaast geniet je vele voordelen en krijg je de kans om via onze exclusieve evenementen gelijkgestemde kunstliefhebbers te leren kennen. 

 

Wil je M ook financieel ondersteunen? 
Dan kan je aanvullend een gift storten aan het museumfonds M-LIFE. Vanaf € 40 is jouw gift fiscaal aftrekbaar en kan M projecten realiseren zoals restauraties, M-residenties voor regionale kunstenaars en de sociale werking. Alle info hierover vind je op mlife.be.