Zomerateliers

Zomer vol pret in M

20.08.2018 - 24.08.2018
Schrijf je in

Perioden

Zomerateliers

Maak je klaar voor een onvergetelijke zomer!

Weet jouw kapoen met z’n creativiteit geen blijf? Dan is het laboratorium van M de place-to-be deze zomer! Experimenteren met kunst, ravotten en creatief kliederen zijn de succesvolle ingrediënten van onze onvergetelijke zomerateliers. Wil je op de hoogte blijven van alle (andere) M-gezinsactiviteiten? Schrijf je dan zeker in op de gezinsnieuwsbrief!

Spelenderwijs ontdekken kinderen de tentoonstellingen en leren ze de werking van het museum kennen. Daarna gaan ze gewapend met fototoestel, penseel of potlood zelf aan de slag. Onder begeleiding van een kunstdocent proberen ze tal van technieken uit, van fotografie tot dans of theater. De museumspelstraat en museumtuin zijn dé plek bij uitstek om volop te ravotten. Elke week sluiten we af met een feest waarop ouders, familie en vrienden zijn uitgenodigd. Geniet mee van het dolle kunstexperiment vanaf 15u.

Programma

Praktisch

*Binnen een termijn van één week te betalen via overschrijving: IBAN BE67 0910 1781 5087, met vermelding ‘Zomeratelier Periode Naam deelnemer' (vb. Zomeratelier Periode 2 Jan Janssens')